Boek-en-steun 5 jaar!

Boek-en-steun Besloten Facebookgroep 5- jarig bestaan

 

Lieve leden van Boek-en-steun,

In de maand mei bestaat de besloten Facebookgroep van Boek-en-steun 5 jaar!

Ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik kei-trots ben op wat we in die vijf jaar hebben neergezet. We hebben een mooie, warme groep van ruim 3500 leden, waar men er voor elkaar is, in goede én slechte tijden. Waar men zijn hart gerust mag uitstorten en volop steun zal ontvangen, maar waar men vooral ook zelf steun geeft aan de anderen. Waar men antwoord geven op elkaars vragen en tips geeft. Waar men zijn best doet om op zoek te blijven gaan naar de kleine geluksmomentjes in de dag. Waar men zijn best doet om niet te blijven hangen in het negatieve van de pijn, maar probeert zijn leven zo goed en positief mogelijk in te richten, ondánks de pijn.

Dank
Dit alles had ik in mijn eentje nooit voor elkaar kunnen krijgen en daarom wil ik graag een aantal mensen bedanken:

  • Allereerst de vaste rubriekschrijvers: Monica, Bert ‘Even Epriberen’ en Maria Luisa, bedanken voor hun trouwe bijdrages.
  • Daarnaast bedank ik de medebeheerders die gedurende een bepaalde periode in de afgelopen jaren hebben meegeholpen (waarvan alleen Hanna nog in de groep zit).
  • Ik bedank de leden van het allereerste uur, die nog steeds actief zijn en heel veel positiefs aan deze groep hebben bijgedragen en dat nog met grote regelmaat doen: Enja Berghuis, Miriam Hoendervangers en Riehanne Trimbach.
  • En last, but zeker not least, ben ik de allermeeste dank verschuldigd aan mijn medebeheerder vanaf het begin, maar tevens inmiddels vriendin, maatje, soulmate, partner in crime, Tineke den Boer.
    Dank lieve Tienus, je bent een kanjer. Zonder jou had ik het nooit zo lang volgehouden.

 

Van grote waarde
Recent onderzoek in Nederland heeft uitgewezen dat lotgenotencontact een ongelooflijke waarde heeft. Behalve dat de patiënt er zelf veel aan heeft, is uit het onderzoek gebleken dat de waarde van lotgenotengroepen zelfs in geld uit te drukken is, want het blijkt een indrukwekkende besparing op zorg- en arbeidskosten op te leveren.

 

De toekomst
Onze groep heeft dus een belangrijk bestaansrecht en mijn diepste wens is dan ook dat dit bestaan in de toekomst gewaarborgd blijft. Dat is een van de redenen dat ik al bijna een jaar samen met een groepje andere enthousiastelingen hard aan het werk ben om het ultieme Nederlands(talig)e pijnplatform op te zetten. Je zult er de komende tijd nog vaak over horen.
Wil je er meer over weten? Ga dan naar het bericht over de LPV.

 

Jubileumactie
Bij een jubileum hoort een klein feestje natuurlijk. Ik heb dit keer geen wedstrijd voor je, zoals bij ons eenjarig bestaan, maar ik ga jullie een vraag stellen en onder de inzenders van het antwoord ga ik maar liefst 14 boeken die te maken hebben met pijn verloten.

Wil jij meedoen? Ga hier naar de ACTIE!

 

Tenslotte
Ik wens met heel mijn hart dat deze groep nog heel lang zo mooi mag blijven als hij nu is, ook als ik er niet meer ben. De naam zal veranderen, de rest hopelijk niet. Misschien met meer dan de 3500 leden, die we nu hebben, misschien ook niet. Dat maakt niet uit, want we zijn vanaf dag 1 niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit gegaan. en dat betaalt zich uit. Ik ben super trots op jullie!

Liefs,

Over de auteur
Lees hier meer over Anna op deze site: 'Wie is Anna?'

Laat een reactie achter

*

macbook onarim - instagram volgers kopen gratis