Chronische pijn en seks, hoe behoud je de intimiteit?

 


Dit blog is aangepast en wordt opgenomen in mijn nieuwe boek:

‘OVER LEVEN MET CHRONISCHE PIJN’.
Maak met eenvoudige aanpassingen je leven binnen zes maanden weer leuk en zinvol, ondanks de pijn.

Het boek zal in augustus verschijnen.

Hier lees je alvast meer over dit boek.

 

 

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe blogs en andere tips, nieuwtjes en evenementen? Schrijf je hier in. Je kunt je uiteraard altijd weer met 1 muisklik uitschrijven.

De inhoud van mijn blogs mag niet beschouwd worden als een medisch advies, diagnose of behandeling. Het is alleen bedoeld als informatie en geeft slechts mijn mening weer.

Meer blogs vind je hier


In de Besloten Facebook-groep; Chronische pijngroep Boek-en-steun kun je met 3000 lotgenotenchatten, vragen stellen en steun kunt geven en krijgen.

 

 

Over de auteur
Lees hier meer over Anna op deze site: 'Wie is Anna?'
 1. Pingback: Boek en Steun Heeft je liefdesrelatie te lijden onder chronische pijn?

 2. Bri Reply

  Hallo, door jouw verhaal heb ik weer wat moed gekregen. Maar ben toch bang dat het niet goed komt. Wat moet ik doen? Ik heb het geluk dat ik na een scheiding mijn grote liefde heb mogen treffen. Op het gebied van sex ging een wereld voor mij open! Geen flauw idee hoe heerlijk het kon zijn! Mijn partner was lief en vol passie. Helaas ging het na 3 jaar goed mis met zijn rug. Hij is uitbehandeld en chronisch pijn patient. Met een flinke hoeveelheid med die bij een aantal gebruikerd de sexdrive mogelijk niet ten goede doet komen. Prive kwam er oom spanning ivm financieen en kimderen. Inmiddels zijn we bijna 8 jaar verder. We houden heel veel van elkaar, maar in de 8 jaar hebben we max 3 x gevreeen. Hij zegt dat het komt omdat bijv ik niet op 1 lijn sta ivm de kinderen.dan de financieen dan de pijn. Snachts heeft hij een erectie in xijn slaap. Masturberen doe hij niet. De laatste x orgasme 4 jaar terug deed hem pijn. Sindsdien doet hij het niet meer zelf. Ook niet met de toy die ik heb gekocht. Praten is geen optie. Hij wordt direct boos. En ik heb inmiddels al heel lang gebroken navhten ibm wakker schrikken uit erotische dromen. Gevolgd door kramp in baarmoeder. Volgens de dokter doordat er gern ontlading is. Ik masturbeer geregeld maar is niet hetzelfde. Ik verlang zo intens naar hem, en val hem daar niet lastig mee. Ben booz op hem vind hem egoistisch! Loop op eierschalen bij dit onderwerp. Een sexuoloog wilt hij niet. Wat moet ik nu doen? Ik sta op het punt van ontploffen, ben continue geladen, bah! Praten is nieteens een optie. Vreemdgaan wil ik niet. Kan Hij asexueel zijn geworden? Zijn testosteron is normaal. Ben onderhand wanhopig. Liefs B

  • Anna Reply

   Lieve B.
   Ik ben geen seksuoloog, en je probleem is erg complex en intens. Maar als iemand niet meer erover wil praten, niet met jou, en niet met een seksuoloog, dan wordt het heel lastig. Je kunt hem mijn blog laten lezen, en misschien ook jouw reactie. Hij zal moeten inzien dat hij nu erg egoïstisch bezig is door er zelfs niet met je over te willen praten. Er is verder genoeg dat hij voor jou kan doen om de spanning bij jou te laten afnemen.
   Ik zou met het blog in de hand nog eens een poging tot een gesprek doen. Dat moet wel zuiver zijn, dus zonder de andere problemen zoals de kinderen en de financiën erbij te betrekken.
   Ik wens je veel sterkte, wijsheid en succes. Anna

Laat een reactie achter

*

captcha *