Heftige pijn-dag, hoe tackle je die

Dit blog is aangepast en opgenomen in mijn nieuwe boek:

‘OVER LEVEN MET CHRONISCHE PIJN’.
Maak met eenvoudige aanpassingen je leven binnen zes maanden weer leuk en zinvol, ondanks de pijn.

Het boek zal in augustus verschijnen.

Hier lees je alvast meer over dit boek.

 

bloemetjes

bloemetjes__ienieminiWil jij op de hoogte blijven van nieuwe blogs en andere tips, nieuwtjes en evenementen? Schrijf je hier in. Je kunt je uiteraard altijd weer met 1 muisklik uitschrijven.

bloemetjes__ienieminiVeel meer over chronische pijn en relaties vind je in het boek  Lieve Help!
Hierin heel veel tips en adviezen, alle do’s en don’ts,  met betrekking tot het leven met chronische pijn, voor zowel de persoon met pijn, als ook voor de mensen om hem of haar heen.
Het boek heeft sinds zijn verschijning alleen maar 5****** recensies gehad, zowel van pijnpatiënten en de mensen om hen heen, alsook van (pijn)artsen, psychologen en therapeuten.
Lees meer over ‘Lieve Help’ hier

bloemetjes__ienieminiMeer blogs vind je hier

facebook_logo_kleinGa eens naar de Besloten Facebook-groep Chronische pijngroep Boek-en-steun, kun je met meer dan 3000 lotgenoten chatten, vragen  stellen en steun geven en krijgen.

Over de auteur
Lees hier meer over Anna op deze site: 'Wie is Anna?'
  1. Liane Reply

    Wow wat een herkenning! Het is het 1e wat ik van jou lees, maar dit had ikzelf kunnen schrijven, alleen weet jij de juiste woorden te gebruiken! Het is precies het proces waarmee ik bezig ben, maar niet aan mijn omgeving uit kan leggen, nu dus wel! Zelfs dat stukje over Curacao, dat gebruik ik ook!
    Na 2 jaar last te hebben van neuropathie en ik slik nog steeds de hoogste dosering pijnmedicatie, gebruik TENS, wietolie en een creme met cannabis en peper uit Tjsechie, voel ik mezelf sindskort af en toe MENS!!! Met een pijnaanval, welke ik krijg na bewegen, helpt niks mijn pijn te verlichten! Ik blijf proberen wat jij hebt beschreven, ik mediteer ook 2x per dag en ga sinds 3 weken elke dag even naar buiten, variend van een klein stukje buiten lopen (ver lopen kan ik (nog) niet en heb ik rolstoel nodig) tot aan een terrasbezoekje! Het lukt nog niet echt elke dag, maar ik doe mijn best en sindsdien is er een verandering in mezelf bezig! Ik ga zelfs automatisch zitten op de bank, terwijl ik al 2 jaar zo goed als 24/7 lig en dat zit nu op 20/7 ….. MAAR het is ook een strijd; mijn hersens denken soms dat er niks aan de hand is, zoals met het zitten dat is zo pijnlijk maar toch als ik van de wc kom, ga ik zitten op de bank en niet veel later komt de pijnscheut, maar toch is het een goed teken, ook beweeg ik meer en tja lichaam protesteert heftig, maar deze keer zet ik door EN zeker na jouw verhaal!!! Super bedankt, nu zijn mijn twijfels weg, welke ik toch kreeg door de extreme pijnaanvallen! Maarja zolang niet bewegen dan moet het lichaam wennen. Al blijf ik het liefst liggen en beweeg ik zo min mogelijk, al heb ik dan ook pijnaanvallen, maar minder, maar dan heb ik geen kwaliteit van leven…..
    Nogmaals bedankt voor deze bevestiging, welke precies op tijd komt!!
    Liefs Liane

Laat een reactie achter

*

captcha *