Jaloezie en chronische pijn, een gevaarlijke combi

 


Dit blog is aangepast en wordt opgenomen in mijn nieuwe boek:

‘OVER LEVEN MET CHRONISCHE PIJN’.
Maak met eenvoudige aanpassingen je leven binnen zes maanden weer leuk en zinvol, ondanks de pijn.

Het boek zal in augustus verschijnen.

Hier lees je alvast meer over dit boek.

 

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe blogs en andere tips, nieuwtjes en evenementen? Schrijf je hier in. Je kunt je uiteraard altijd weer met 1 muisklik uitschrijven.

De inhoud van mijn blogs mag niet beschouwd worden als een medisch advies, diagnose of behandeling. Het is alleen bedoeld als informatie en geeft slechts mijn mening weer.

Veel meer over chronische pijn en relaties vind je in het boek  ‘Lieve Help!
Hierin heel veel tips en adviezen, alle do’s en don’ts,  met betrekking tot het leven met chronische pijn, voor zowel de persoon met pijn, als ook voor de mensen om hem of haar heen.
Het boek heeft sinds zijn verschijning alleen maar 5****** recensies gehad, zowel van pijnpatiënten en de mensen om hen heen, alsook van (pijn)artsen, psychologen en therapeuten.
Lees meer over ‘Lieve Help’ hier

Meer blogs vind je hier

Je kunt je aanmelden voor de Besloten Facebook-groep; Chronische pijngroep Boek-en-steun, waar je met ruim 3000 lotgenoten kunt chatten, vragen kunt stellen en steun kunt geven en krijgen.

Boek-en-steun

 

Over de auteur
Lees hier meer over Anna op deze site: 'Wie is Anna?'
 1. Tineke Reply

  WoW, wat herkenbaar. Zo helder en duidelijk opgeschreven en ook wij hebben in zo’n situatie gezeten, ja, jij kunt lekker gaan fietsen, met je studievrienden stappen en uit eten, ik zit alleen thuis. Tot ook mij werd verteld, wil je straks nig dat ik vrolijk thuiskom om jou weer met dingen te kunnen helpen? Gun me dan ook mijn vrijheid! En hij had gelijk. Omdat we chronisch ziek zijn wil het zeker niet zeggen dat we zielig zijn. Ook ik lees graag, kijk series die hij niet leuk vindt en zodra er iets nodig is voor mij om het leven te veraangenamen, roept hij al, we gaan kijken, kom hup naar de winkel.
  En zodra je elkaar de ruimte geeft, begrip hebt voor elkaars situatie, want als het omgekeerd was, hij ziek en ik niet ziek, zou ik precies zo reageren als hij.
  Anna, het is weer een super blog geworden. Heel verhelderend.

  • Anna Reply

   Dank je wel Tineke. Ik denk dat elke chronisch pijnpatiënt dit wel zal herkennen. Het is bijna onvermijdelijk, en we zijn nu eenmaal geen heiligen. Maar als je er maar van bewust bent waar het vandaan komt, en weet hoe je er dan mee om moet gaan, is dat alleen maar goed voor de relatie.

 2. Gaby Reply

  mOOI GESCHREVEN EN KWETSBAAR!

Laat een reactie achter

*

captcha *