Herfstnieuws  2017

Hallo lieve lezer,

Goed nieuws: de Boek-en-steun community groeit en groeit. Steeds meer mensen, die te maken hebben met langdurige pijn, ontdekken de Boek-en-steunwebsite met de blogs, de Facebookpagina en de Facebookgroepen. En treffen daar lotgenoten, waardoor ze ervaringen met elkaar kunnen delen, steun kunnen vinden én geven, vragen kunnen stellen, hun hart kunnen luchten, elkaar weten op te peppen, app-groepen vormen of zelfs afspreken in levende lijve!

Mijn medebeheerders en ik werken daar hard voor. Elke dag zijn we met een man of 4, 5 onbezoldigd in touw om alles in goede banen te leiden. We doen dat met heel veel plezier, omdat het ons verschrikkelijk veel voldoening geeft als we zien voor hoeveel mensen we het leven met pijn een beetje gemakkelijker en draagbaarder kunnen maken.

De verkoop van het boek ‘Lieve help! Steunen en gesteund worden bij chronische pijn en ander onzichtbaar leed” loopt ook gestaag door. En dat is maar goed ook want de opbrengst van de boekverkoop wordt in zijn geheel gebruikt om de hele community draaiende te houden. Door het boek te kopen help je dus niet alleen jezelf, maar ook je lotgenoten. Als je het boek al hebt is het wellicht een idee om het aan iemand cadeau te doen? Aan een familielid of een vriendin bijvoorbeeld. Het boek is hier te bestellen.

Behalve het mooie nieuws van onze groei is er eigenlijk weinig bijzonders te melden. Daarom in deze herfstbrief voor jou mijn drie nieuwste blogs, voor het geval je deze gemist zou hebben.

Ik wens je mooie herfstdagen, met veel zon, weinig storm en regen, en zo min mogelijk pijn.

 

Liefs,

cooltext167308506282221