Rot op met je positief!

Dit blog is aangepast en opgenomen in mijn nieuwe boek:

‘OVER LEVEN MET CHRONISCHE PIJN’.
Maak met eenvoudige aanpassingen je leven binnen zes maanden weer leuk en zinvol, ondanks de pijn.

Het boek zal in augustus verschijnen.

Hier lees je alvast meer over dit boek.

bloemetjes

 

 

Meer blogs vind je hier 

bloemetjes_2_linksom

In onze besloten groep (Chronische pijngroep Boek-en-steun), kun je met meer dan 3000 lotgenoten contact hebben.

 

Over de auteur
Lees hier meer over Anna op deze site: 'Wie is Anna?'
 1. Alet

  Ook ik kan me ergeren aan al die verhalen en berichten over ‘positief zijn’. Het blije-gup-gehalre is wat mij betreft soms te hoog. Toch ben ik zelf van nature eigenlijk zo’n ‘positivo’ en dat helpt enorm als je dan opeens moet leven met een vervelende chronische ziekte.
  Natuurlijk kom je vaal in situaties waarbij het heel moeilijk is om alles van de zonnige kant te bekijken. Volgens mij heb je dan een keuze: erin blijven hangen of jezelf op een gegeven moment tot de orde roepen en je leven weer zo leuk en goed mogelijk te leven. Die tips van jou zijn dan hartstikke welkom!! Ik ga ze printen!

  • Anna

   Dankjewel Alet voor je bijdrage. Je verwoordt het heel goed en steekt daarmee anderen met een chronische ziektes nog eens een extra hart onder de riem. Zoals ik al in mijn blog schreef: heb hetzelfde als jij bij die blije wupsen (zoals wij ze noemen, haha), maar het kan geen kwaad om het zelf eens te proberen. Je zult dan merken dat het toch echt verschil maakt. Van in de pijn blijven hangen is nog nooit iemand beter geworden, eerder het tegendeel.
   Ik wens je veel sterkte en veel positiefs in je leven!
   Liefs,
   Anna